Δήμος Αγίου Νικολάου Κρήτης

Η επιστροφή ...

dsinergasia@gmail.com

Σελίδες

Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

Καταθέτουν τις παραιτήσεις τους οι Δήμαρχοι


Υλοποιούν την δέσμευση τους και καταθέτουν τις παραιτήσεις τους στον ΓΓ Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης οι Δήμαρχοι Αγίου Νικολάου και Ιεράπετρας, εντείνοντας τις πιέσεις για αλλαγές στο σχέδιο «Αθηνά» του Υπουργείου Παιδείας 

 Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Cretalive, o Δήμαρχος Αγίου Νικολάου, Δημήτρης Κουνενάκης θα επισκεφθεί αύριο τον κ. Γιώργο Δεικτάκη, προκειμένου να του επιδώσει την παραίτηση του ίδιου όσο και των δημοτικών συμβούλων της πλειοψηφίας, πλην ενός. 

 Σε ανάλογη κίνηση αναμένεται να προχωρήσει και ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, Σήφης Αναστασάκης, με δεδομένη τη σχετική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και με αφορμή το γεγονός ότι το Υπουργείο Παιδείας, παρά τις συνεχιζόμενες παρεμβάσεις των τοπικών φορέων και τις αλλεπάλληλες κινητοποιήσεις των κατοίκων του Λασιθίου και των φοιτητών των υπό κατάργηση τμημάτων (δείτε εδώ), δεν φαίνεται να είναι διατεθειμένο να προχωρήσει σε αλλαγή του σχεδιασμού του . 

 Αξίζει να σημειωθεί ότι , σύμφωνα με τα προβλεπόμενα, ο ΓΓ Αποκεντρωμένης Διοίκησης μπορεί να κάνει αποδεκτή ή όχι την παραίτηση, η οποία πάντως – αν δεν ανακληθεί- ισχύει αυτομάτως μετά την παρέλευση ενός μήνα.
 
Πηγή: www.cretalive.gr

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India