Δήμος Αγίου Νικολάου Κρήτης

Η επιστροφή ...

dsinergasia@gmail.com

Σελίδες

Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

Και το ποδόσφαιρο στον βωμό πολιτικών επιδιώξεων ;


Αν πραγματικά αληθεύει το γεγονός του ότι ζητήθηκε απο τον Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου Βραχασίου και Πρόεδρο της Ομάδος του Βραχασίου , να "δώσουν" τον αγώνα στην ομάδα της Κριτσάς και μάλιστα για πολιτικούς λόγους , η άμεση παραίτηση του κρίνεται επιβεβλημένη.

Η πληροφορία αυτή διασταυρώθηκε και απο τον προπονητή της Τοπικής Ομάδος Βραχασίου , συνεπώς το "αν πραγματικά αληθεύει ..." μάλλον ως ρητορικό ακούγεται.

Θα περιμένουμε τις εξελίξεις λοιπόν , διαφορετικά θα θέσουμε ευθέως το θέμα απο την πλευρά μας στο Δημοτικό Συμβούλιο, ζητώντας την άμεση παραίτηση του.
Μάλιστα μάθαμε ότι στο θέμα εμπλέκεται και έταιρος Δημοτικός Σύμβουλος (!!!) με καταγωγή απο την Κριτσά. Δεν αναφέρουμε το όνομα μέχρι να διασταυρώσουμε και αυτό.

Είναι προφανές ότι η δωδεκαετής απουσία της περιοχής Βραχασίου απο τις δημοκρατικές διεργασίες εξέθρεψαν διαφόρων λογής παράνομων δραστηριοτήτων και άντε τώτα να συμμαζευθούν αυτά. Είμαστε περίεργοι να δούμε αν ποτέ αναγνωρίσουν τις ευθύνες τους όλοι αυτοί που οδήγησαν τον ευλογημένο αυτό τόπο στην σημερινή κατάντια του.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India