Δήμος Αγίου Νικολάου Κρήτης

Η επιστροφή ...

dsinergasia@gmail.com

Σελίδες

Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

Μία ακόμα "τυφλωμένη απο μίσος" ανάρτηση απο τον κ. Μανουσάκη

Η αυτογελοιοποίση της Δημοτικής Συνεργασίας συνεχίζεται!


Αφού πρώτα απάντησαν για τρίτη φορά ότι ...θα απαντήσουν στο μέλλον, με νέο σχόλιο  τους οι κύριοι της Δημοτικής Συνεργασίας  ισχυρίζονται ότι πολιτικός γυρολόγος είναι ο ψηφοφόρος που επιλέγει διαφορετικά κόμματα να ψηφίσει στις βουλευτικές εκλογές, και δεν είναι το στέλεχος της τοπικής αυτοδιοίκησης που   με άλλη παράταξη κατεβαίνει και ψηφίζεται στις δημοτικές εκλογές και μετά μεταπηδά σε άλλη παράταξη  και κατεβαίνει με αυτή στις επόμενες...

Ο κατ εξοχήν πολιτικός γυρολόγος στο Δήμο Αγίου Νικολάου είναι ο Π. Καρατσής, που έχει συμμετάσχει στο Δημοτικό Συμβούλιο με τέσσερις (!) διαφορετικές παρατάξεις μεταπηδώντας δύο φορές από την παράταξη που εξελέγη σε άλλη!

Και ας μη διαμαρτύρεται ότι έχω προσωπική εμμονή μαζί του, γιατί ξέρει πολύ καλά ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει, ενώ αποτελεί και έωλο ως επιχείρημα.
Με το ίδιο σκεπτικό μπορεί κάποιος να τον κατηγορήσει ότι έχει προσωπική εμμονή με την καρέκλα του δημάρχου Αγίου Νικολάου και κάνει τα αδύνατα - δυνατά για να βρεθεί σε αυτήν!

Σχετικά με τη δημοσίευση ή όχι των αναρτήσεων και απαντήσεων της παράταξης τους από το ιστολόγιο μας, έχω να απαντήσω ότι σε όλες τις δικές μου απαντήσεις παραθέτω συνδέσμους προς τις δημοσιεύσεις τους, ώστε οι αναγνώστες να μπορούν τις διαβάσουν κατευθείαν από εκεί. Αυτό όχι μόνο φίμωση δεν είναι, αλλά τους προσθέτει και αναγνώσιομότητα που όπως φαίνεται την επιθυμούν διακαώς...
Σχόλιο Ιστολογίου:  Αρχικά να σου πούμε ότι απο το μίσος σου ξέχασες πως γράφεται η λέξη γελοιοποίηση αφού στο ζόρι σου να γράψεις και να απαντήσεις ξέχασες ένα "η".
Απο κει και μετά γελοίος είναι δεν είναι αυτός που ορίζεις εσύ αλλά αυτός που η κοινωνία προσδιορίζει με αυτόν τον χαρακτηρισμό.
Η κοινωνία του Δήμου Αγίου Νικολάου έδωσε ισχυρή απάντηση στις προηγούμενες εκλογές όταν εντός τεσσάρων ημερών φτιάχθηκε ψηφοδέλτιο και για ελάχιστους ψήφους δεν πήγαμε σε δεύτερη Κυριακή. Η κοινωνία του Δήμου Αγίου Νικολάου δίδει απίστευτη στήριξη στην ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ όχι μόνο μέσω της επισκεψιμότητας στο blog αλλά και μέσω της απίστευτης πληροφόρησης που διαρκώς έχουμε απο την ανοικτή γραμμή επικοινωνίας μέσω του e-mail μας.
Ξέρουμε ότι δεν θα μας συγχωρήσεις ποτέ που έχουμε φτιάξει blog και σχολιάζουμε ελεύθερα τα τεκτενόμενα στον Δήμο Αγίου Νικολάου.
Ξέρουμε ότι δεν θα μας συγχωρήσεις ποτέ που αναρτάμε τα πάντα στο blog μας , είτε είναι θετικά , είτε αρνητικά.
Ξέρουμε ότι δεν θα μας συγχωρήσεις ποτέ για όλα όσα γνωρίζουμε.
Ξέρουμε ότι απο δω και μετά το μίσος σου για τον επικεφαλή της παράταξης μας θα μεγαλώνει καθημερινά.
Ξέρουμε ότι θα είμαστε ο στόχος σου απο δω και μετά μέχρι τις εκλογές.
Εμείς όμως σου στέλνουμε την αγάπη μας και την συμπάθεια μας στις δύσκολες μέρες που θα βιώσει η ψυχολογία σου όταν εμείς αναλάβουμε τα ηνία του Δήμου για μια 5ετία.
Υποσχόμαστε ότι θα είσαι ο πρώτος που θα αποστείλουμε πρόσκληση στην ορκωμοσία μας και ο πρώτος που θα λαμβάνει τα νέα μας. Μάλιστα δεν θα ενοχλούμστε αν δεν τα αναρτάς γιατί ήδη ετοιμάζουμε πολλές εκπλήξεις με την ανάληψη των καθηκόντων μας. Αλλωστε όλα όσα έχουμε κάνει ως σήμερα δεν τα έχει καταφέρει ΠΟΤΕ αντιπολίτευση στο Δήμο Αγίου Νικολάου. Ολα όσα κάνουμε ως σήμερα είναι μια πρόγευση του τι θα ακολουθήσει στην παραγωγή έργου απο εμάς και εκεί δεν θα περισσεύεις ούτε εσύ , αγαπητέ κ. Μανουσάκη που δημοσιεύεις και συνδέσμους για να βλέπουν τις αναρτήσεις μας και να μας αυξάνουν την επισκεψιμότητα... άραγε που πουλάς αυτές τις εξυπνάδες σου !!!
Κάπως έτσι αυτοπροσδιορίζονται οι γελοιότητες και οι μικρότητες στον Δήμο Αγίου Νικολάου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India