Δήμος Αγίου Νικολάου Κρήτης

Η επιστροφή ...

dsinergasia@gmail.com

Σελίδες

Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

To Χρυσό μετάλλιο της πόλης στους σκακιστές του Α.Ο.ΛΑΤΩ

skaki.jpg
Την Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013, σε μια λιτή τελετή στο γραφείο του ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Δημήτρης Κουνενάκης απένειμε το χρυσό μετάλλιο της πόλης στη σκακιστική  ομάδα του Α.Ο. ΛΑΤΩ, η οποία τον περασμένο Απρίλιο κατέκτησε την πρώτη θέση  στο διασυλλογικό πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής κατηγορίας και έτσι τον Ιούλιο θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Α΄ Εθνικής κατηγορίας.

Παρόντες στην τελετή ήταν ο Πρόεδρος του Α.Ο. ΛΑΤΩ κ. Αντώνης Νίχλος, μέλη του Δ.Σ., οι προπονητές και τα μέλη της ομάδας τα οποία συμμετείχαν στο πρωτάθλημα.

skaki_2.jpg

Ο κ. Δήμαρχος συνεχάρη τους σκακιστές τόσο για τις προσωπικές τους επιδόσεις, όσο και για τις επιτυχίες της ομάδας, οι οποίες αντανακλούν σε ολόκληρο τον τόπο μας. Μεταξύ άλλων τόνισε: «Η ομάδα του Α.Ο. ΛΑΤΩ στο σκάκι μας χάρισε πολύ μεγάλη χαρά, μοναδική στα χρονικά, με την επιτυχία τους να ανέβουν στην Α’ Εθνική κατηγορία. Είναι το μοναδικό συλλογικό σωματείο στην που έχει καταφέρει να κάνει τέτοιο. Αυτό το αποτέλεσμα δεν είναι τυχαίο, είναι μια μακρόχρονη προσπάθεια του Προέδρου και του σωματείου, των ανθρώπων που είναι κοντά στο άθλημα, των προπονητών και βεβαίως των παικτών και  των γονέων που στήριξαν και στηρίζουν με κάθε τρόπο αυτή την προσπάθεια. Η διάκριση τους σε ένα τέτοιο ειδικό άθλημα ιδιαίτερων πνευματικών δυνατοτήτων δείχνει ότι διαθέτουμε ως τόπος μια πολύ καλή ποιότητα παιδιών και νέων ανθρώπων, οι οποίοι κατάφεραν να επικρατήσουν, να βγουν πρωταθλητές στην Κρήτη και να περάσουν στην Α’ Εθνική κατηγορία. Ελπίζω να έχουμε συνέχεια και νομίζω θα τα καταφέρουμε. Η επιτυχία αυτή δίνει πολύ χαρά σε μια ‘’μουντή’’ εποχή όπου όλα είναι αρνητικά, αλλά επιτυχίες σαν και αυτή μας χαρίζουν αισιοδοξία. Μόνο με τέτοιες προσπάθειες, επιτυχίες και κατακτήσεις μπορούμε να αισιοδοξούμε για το μέλλον».

Ο Πρόεδρος  του Δ.Σ. κ. Αντώνης Νίχλος ευχαρίστησε τον κ. Δήμαρχο και χαρακτηρίστηκα είπε: «Είμαστε υπερήφανοι για την μεγάλη επιτυχία της ομάδας μας, η οποία μας δίνει το δικαίωμα να αγωνιστούμε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας, με σκακιστές από 34 ομάδες. Θα κάνουμε ότι μπορούμε ώστε να καταφέρουμε να παραμείνουμε αυτή τη χρονιά στην κατηγορία» Ο κ. Νίχλος επίσης σημείωσε: «Είναι συγκινητική η ανταπόκριση που βρήκαμε από ξενοδοχειακές επιχειρήσεις και καταστηματάρχες της πόλης που απευθυνθήκαμε για καλύψουμε τις ανάγκες της συμμετοχής μας. Αρωγός στην προσπάθεια μας στάθηκε όλα αυτά τα χρόνια ο Δήμος Αγίου Νικολάου αλλά και ο Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός.»

Στα μέλη της ομάδας ο κ. Δήμαρχος απένειμε τιμητικό δίπλωμα  και αποτελείται από τους εξής:  Μαριάν Πετρόβ, Ρίτσαρντ Πόλατσεκ, Αλέξανδρος Τσιλίδης, Νεκτάριος Βλαχάκης, Κωνσταντίνος Παππάς, Βασίλης Δεσποτάκης, Αντώνης Νίχλος, Ειρήνη Μουζακιώτη, Αιμιλία Βασιλείου, Ιωάννα Τζανάκη, Ιωάννης Τσιχλής, Χρήστος Τσιχλής, Νίκος Μαγουλιανός, Γιώργος Δατσέρης, Ιωάννα Βασιλείου, Ειρήνη Νικολαράκη και Ουρανία Μαυροειδή.
Άγιος Νικόλαος, 25-06-2013
Γραφείο Τύπου Δήμου Αγίου Νικολάου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India