Δήμος Αγίου Νικολάου Κρήτης

Η επιστροφή ...

dsinergasia@gmail.com

Σελίδες

Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

Ακόμα μια προσπάθεια αλλοίωσης της φυσιογνωμίας του Δημοτικού Συνδυασμού μας

Αναδημοσίευση απο το merambellonews.blogspot.gr

Κάποιος στον Άγ. Νικόλαο είναι πολύ χαρούμενος από τις πολιτικές εξελίξεις και τη συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ - ΝΔ


Μπορεί σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ να υπάρχει εσωκομματική γκρίνια για τη νέα συγκυβέρνηση, όμως κάποιος εδώ στον Άγιο Νικόλαο είναι ολόχαρος από τις εξελίξεις!

Πρόκειται για υποψήφιο δήμαρχο που είναι θερμός υποστηρικτής του Ευ. Βενιζέλου και θεωρεί ότι η ακόμη πιο στενή συνεργασία των δύο κομμάτων, τον φέρνει πιο κοντά στη στήριξη για το Δήμο από τη ΝΔ και το Γ. Πλακιωτάκη,  επίσημη ή ανεπίσημη.

Μένει βέβαια να δούμε πόσο θα κρατήσει αυτή η συνεργασία των δύο κομμάτων και  αν θα φτάσει μέχρι τις δημοτικές εκλογές, οι οποίες κανονικά θα γίνουν σε ένα χρόνο, τον Ιούνιο του 14.
 
Σχόλιο Ιστολογίου:
Στις προηγούμενες εκλογές ισχυρίζονται κάποιοι ότι το ΠΑΣΟΚ υποστήριξε τον συνδυασμό της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ στηριζόμενοι σε μια "προβοκατόρικη" ανακοίνωση της τότε λαλίστατης Νομαρχιακής Λασιθίου.
Σήμερα αρχίζουν την προπαγάναδα περί εκ νέου στήριξης απο ΠΑΣΟΚ και ΝΔ ώστε να είναι σίγουροι ότι η δημοτική παράταξη θα έχει χρώμα πολιτικό.
Ξεχνούν βέβαια ότι εμείς ανακοινώσαμε την κάθοδο μας στις επόμενες εκλογές την επομένη της ήττας (;) μας στις προηγούμενες εκλογές. Είμασταν και θα εξακολουθήσουμε να είμαστε ένας ανεξάρτητος συνδυασμός όπου ο καθένας που συμμετέχει μπορεί και πρέπει να έχει τα πολιτικά του πιστεύω , όμως οφείλει σε τοπικό επίπεδο να παραμερίζει την οποιαδήποτε πολιτική του ιδιότητα και να υπηρετεί το κοινό τοπικό συμφέρον.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India