Δήμος Αγίου Νικολάου Κρήτης

Η επιστροφή ...

dsinergasia@gmail.com

Σελίδες

Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

Μαύρο και "φίμωτρο" στην ΕΡΤ, γιατί φοβούνται έκρηξη

Η κυβέρνηση επιχειρεί διασταλτικές ερμηνείες της απόφασης του ΣτΕ προσπαθώντας να διαμορφώσει νέο τοπίο
Μαύρο και "φίμωτρο" στην ΕΡΤ, γιατί φοβούνται έκρηξη
 Φοβούμενη την αντεπίθεση των εργαζομένων της ΕΡΤ μέσα από τις συχνότητες της Δημόσιας ραδιοτηλεόρασης η κυβέρνηση επιχειρεί διασταλτικέ ερμηνείες της απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας με στόχο να μπορέσει να επιβάλλει νέο περιβάλλον και πρόσωπα στην ΕΡΤ πριν ανοίξει συχνότητες και μικρόφωνα.
Ετσι παρά την χθεσινοβραδινή διαταγή του ΣτΕ για άμεση επαναλειτουργία της ΕΡΤ η κυβέρνηση αρνείται να σηκώσει τους διακόπτες και διατηρεί το μαύρο στις οθόνες. Αν και επισήμως διατείνεται  ότι δεν θα εφεσιβάλι την προσωρινή διαταγή πυο εξέδωσε ο κ. Μενουδάκος και θα σεβαστεί τη νομιμότητα εν τούτους επιχειρεί με διάφορα "τερτίπια" να κρατήσει φιμωμένους τους εργαζομένους.
Στο ραδιομέγαρο της Μεσογείων οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ προσπαθούν να ερμηνεύσουν τις συνέπειες της απόφασης για το μέλλον τους, ενώ περιμένουν να ακούσουν το όνομα του διαχειριστή, ο οποίος δεν θα είναι ο Γκίκας Μάναλης.
Επίσης στην Αγ. Παρασκευή υπάρχει πλέον μένος κατά των κομματικά διορισμένων διευθυντών οι οποίοι θα δυσκολευτούν να περάσουν τις απόψεις τους, ενώ η κυβέρνηση φοβάται γενικευμένη ανταρσία και ευθεία πλήγματα στην κυβερνητική πολιτική.

sofokleousin.gr

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India