Δήμος Αγίου Νικολάου Κρήτης

Η επιστροφή ...

dsinergasia@gmail.com

Σελίδες

Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

Τουριστικό Περίπτερο Ποτάμων .... απο τον Πολιτικό Μηχανικό κ. Γουναλάκη Γιώργο


Στο προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο δέχθηκα μια πρωτοφανή επίθεση απο τον Εντεταλμένο Σύμβουλο κ. Κερούλη Μιχάλη σχετικά με το Τουριστικό Περίπτερο στους Ποτάμους.
Μια επίθεση σε προσωπικό επίπεδο , λέγοντας μου ότι δεν είπα αλήθειες και εν πάσει περιπρώσει είπαμε πράγματα που ήταν υπερβολικά. Επεσαν υπονοούμενα ότι κρυβόμαστε -ως Δημοτική Συνεργασία - πίσω απο ανώνυμες καταγγελίες και ότι ούτε λίγο ούτε πολύ συμμετέχω στην διαφθορά του ιδιωτικού τομέα την οποία γνωρίζω πολύ καλά.

Εγώ προς το παρόν θα απαντήσω καθαρά τα παρακάτω στον κ. Κερούλη και θα κλείσω ξανά το θέμα εδώ.
1. Δίδω στην δημοσιότητα όλες τις φωτογραφίες του Τουριστικού Περιπτέρου των Ποτάμων που τράβηξα ο ίδιος κατά την επίσκεψη μου στους Ποτάμους μετά την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου προ μηνός περίπου (24.05.2013) και τις οποίες κατέθεσα επώνυμα στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Αγίου Νικολάου. Η αναφορά μου στο Συμβούλιο έγινε κατόπιν επώνυμης καταγγελίας που λάβαμε στο e-mail της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ (dsinergasia@gmail.com) , πλην όμως θεωρήσαμε ότι ήταν ανώνυμη αφού η φρασεολογία και το όνομα δεν μπορούσαν να έχουν καμία σχέση. Δόξα τω θεω βλάκες δεν είμαστε.
2. Εφ όσον ο κ. Κερούλης με θεωρεί κομμάτι της διαφθοράς του ιδιωτικού τομέα , του προτείνω να απευθυνθεί στον αδερφό του κ. Κερούλη Νικόλαο , ο οποίος είναι συνεργάτης μου απο το 1992 ώστε να πάρει απο τον ίδιο απαντήσεις για το πόσο συμμετέχω , συμμετείχα ή προτίθεμαι να συμμετάσχω στην διαφθορά του ιδιωτικού τομέα. ΚΑΘΑΡΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ ΑΣΤΡΑΠΕΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΦΟΒΙΖΟΥΝ.
3. Σεβόμενος απόλυτα την συζήτηση που έκανα - σε άριστο επίπεδο - με τον κ. Κοζυράκη Βασίλη στις Τεχνικές Υπηρεσίες σταματάω το θέμα εδώ και θα επανέλθω εάν προκληθώ με οιονδήποτε τρόπο. Με την ευκαιρία αυτή να πώ ότι χάρηκα ιδιαίτερα με τον τρόπο καταγραφής και διοίκησης που εφαρμόζει ο κ. Κοζυράκης στην Υπηρεσία του. Αραγε οι πολιτικοί του προιστάμενοι έχουν την ικανότητα να κατανοήσουν τις διαδικασίες αυτές ;

ΓΟΥΝΑΛΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Πολιτικός Μηχανικός / Project Manager

Υ.Γ. Το έργο που εμφανίζεται παρακάτω παραδόθηκε στις 30.09.2012













































































Σχόλιο Ιστολογίου: Προσπαθούμε να ανεβάζουμε τα κείμενα όπως μας αποστέλλονται , όμως λόγω τεχνικών δυσκολιών αναγκαζόμαστε να κάνουμε μικρές αλλαγές. Λόγω πολλών φωτογραφιών αφαιρέσαμε όσες δεν ήταν πολύ καθαρές και ζητούμε συγγνώμη για την καθυστέρηση ανάρτησης.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India