Δήμος Αγίου Νικολάου Κρήτης

Η επιστροφή ...

dsinergasia@gmail.com

Σελίδες

Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

Ηλιοφάνεια πριν από την Καταιγίδα!



Αγαπητέ κ. Μανουσάκη

Στον ρόλο του κατήγορου της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ θα σε βαθμολογήσουμε με άριστα. Να είσαι απόλυτα σίγουρος ότι πολύ σύντομα θα σου απαντήσουμε για όλα. Και όταν εμείς λέμε για όλα εννοούμε για όλα.

Πριν όμως απο αυτό πρέπει να μάθεις τι σημαίνει δεοντολογία. Δεοντολογία λοιπόν δεν είναι τα ταίζεις τους συντρόφους σου με τα δικά σου κείμενα και μόνο. Δεοντολογία σημαίνει να αναρτάς τα πάντα , όπως ακριβώς κάνουμε εμείς. Κείμενα με τα οποία διαφωνείς και κείμενα με τα οποία συμφωνείς. Αυτό είναι αγαπητέ μας φίλε η δεοντολογία. Δηλαδή για να στο κάνουμε ακόμα πιο κατανοητό ... δεν ανεβάζεις τίποτα απο ότι απαντάμε. Και προς θεού μην μας πεις ότι δεν σου τα στέλνουμε ... Ημαρτον κ. Μανουσάκη ... γκουρού της πληροφορικής και όχι μόνο στην περιοχή μας.

Τώρα εις ότι αφορά την πολιτική γυρολογία σου, καλό θα ήταν να αφήσεις ήσυχους τους υπολοίπους Ελληνες οι οποίοι στις προηγούμενες εκλογές μετακινήθηκαν μαζικά προς τον ΣΥΡΙΖΑ και πολύ καλά έκαναν κατά την κυρίαρχη άποψη. Δεν ακολούθησαν όμως την δική σου υπέροχη διαδρομή. Ξέρεις αυτές οι διαδρομές δεν γίνονται έτσι απλά ... Αυτά τα περί ωφέλειας και τα λοιπά να τα λές σε αδαείς που μπορούν να μαγευθούν. Σε μας αυτά δεν περνάνε. Γνωρίζουμε πολύ καλά το τι γίνεται γύρω μας και το τι γινόταν εδώ και χρόνια , όχι κατ ανάγκη με σένα. Το κακό για σένα είναι ότι έχουμε αποφασίσει να πούμε και να γράψουμε αλήθειες. Αλλωστε ξέρεις ότι τα γραπτά μένουν ... μηνύονται κ.ο.κ. , γνωρίζεις καλά τι εννοούμε.

Παρατηρούμε επίσης ότι επίσημα πλέον βάζεις στο κάδρο και δεύτερο άτομο απο την Δημοτική Συνεργασία. Γιατί άραγε ; Τυχαίο ; Δεν νομίζουμε ... Θα δούμε στην πορεία και αυτό.

Κλείνοντας αναγνωρίσαμε τον ΔΥΠΕαρχη στον οποίο αναφέρθηκες , αναγνωρίσαμε και τον Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Λασιθίου , δεν καταφέραμε να αναγνωρίσουμε το μέλος του ΔΣ του ΟΑΚΑ. Είμαστε απόλυτα σίγουροι ότι θα μας βοηθήσεις και σε αυτό.

Επίσης η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ όχι μόνο αποφεύγει την κριτική αλλά και την επιδιώκει και θα δεις με ποιό τρόπο θα την αξιοποιήσουμε όταν αναλάβουμε τα ηνία του Δήμου. Να είσαι σίγουρος ότι θα σε εκλήξουμε θετικά ... αν αυτό μπορείς να το αντέξεις. Προσπαθούμε όμως να αποφύγουμε να χάνεις τον χρόνο σου και να ασχολείσαι μαζί μας τυφλωμένος απο το πάθος σου και μόνο ενάντια στον κ. Καρατσή. Ισως τελικά και το χειρουργείο που σου προτείναμε να αποβεί ανώφελο για την περίπτωση σου.

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India