Δήμος Αγίου Νικολάου Κρήτης

Η επιστροφή ...

dsinergasia@gmail.com

Σελίδες

Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

ΟΠΑΠ: Καταρρέει η μπλόφα Μελισσανίδη

Εξελίσσεται ομαλά η διαδικασία ιδιωτικοποίησης. Θα υπογραφούν οι συμβάσεις με Intralot και Κρατικά Λαχεία
ΟΠΑΠ: Καταρρέει η μπλόφα Μελισσανίδη
Μπλόφα αποδεινύονται οι διαρροές από την πλευρά του Emma Delta (Δ. Μελισσανίδη) για ενδεχόμενη κατάρρευση του deal για τον ΟΠΑΠ λόγω των συμβάσεων για τα Κρατικά Λαχεία και τον τεχνολογικό πάροχο. Όπως αναφέρουν έγκυρες πηγές οι εκπρόσωποι του Fund αναγκάαστηκαν σε αναδίπλωση μετά τη συνάντνση με τη διοίκηση του ΤΑΙΠΕΔ.
Αν και από την πλευρά του Emma Delta αναφέρουν ότι δόθηκαν αμοιβαίες εξηγήσεις άνθρωποι που ήταν κοντά στις συζητήσεις επισημαίνεουν στο Sofokleousin.gr ότι το ΤΑΙΠΕΔ δεν μετακινήθηκε από τις θέσεις του. Ετσι οι συμβάσεις για τα Κρατικά Λαχεία και για τον τεχνολογικό πάροχο θα υπογραφούν και η διαδικασία της ιδιωτικοποίησης προχωρά ομαλά.
Το Sofokleousin.gr είχε από νωρίς το πρωί αποκωδικοποιήσει τη στρατηγική του Δημήτρη Μελισσανίδη, ενώ περιέγραψε ολόκληρο το σκηνικό πάνω στο οποίο διαδραματίζονται οι εξελίξεις. Μεταξύ άλλων το Sofokleousin.gr επισήμανε την ισχυρή φιλία Μελισσανίδη-Σαμαρά και τις θέσεις του πρωθυπουργού αναφορικά με τη διαδικασία ιδιωτικοποίησης του ΟΠΑΠ.
Το Sofokleousin.gr εκτίμησε ότι πρόκειται για μπλόφα του Δημήτρη Μελισσανίδη, καθώς το Emma Delta προσπάθησε να αντιστρέψει και να ακυρώσει συμφωνίες που είχαν κατοχυρωθεί πριν την πώληση του ΟΠΑΠ, ενώ με την κίνησή του αυτή επιρρίπτει ευθύνες στη διοίκηση της εταιρίας.
Η διοίκηση του ΤΑΙΠΕΔ κατέστησε σαφές πως οι συμφωνίες για τα Λαχεία και τον ΟΠΑΠ πρέπει να προχωρήσουν, επιχειρώντας παράλληλα να αποστασιοποιηθούν από τους χειρισμούς και τις αποφάσεις της διοίκησης του Οργανισμού. “Δεν κάνουμε κόντρα για την κόντρα, υπάρχουν δεσμεύσεις που πρέπει τηρηθούν”, αναφέρθηκε χαρακτηριστικά από τα στελέχη του ΤΑΙΠΕΔ.

www.sofokleousin.gr

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India