Δήμος Αγίου Νικολάου Κρήτης

Η επιστροφή ...

dsinergasia@gmail.com

Σελίδες

Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

Καθαρές κουβέντες...όλα για όλα.

Λίγες ώρες μετά την πτώση του μεγάλου πεύκου έξω από την ΑΣΤΕΑΝ το απόγευμα της Τετάρτης και ο τόπος έμοιαζε λες δεν είχε συμβεί τίποτα.
Μετά τις πρώτες δράσεις από την πυροσβεστική και την ομάδα διάσωσης Κρήτης όπου απομάκρυναν και έκοψαν τα μεγάλα κλαδιά που είχαν πέσει στους δρόμους, ο Δήμος, παρόντος του αντιδημάρχου Νίκου Αφορδακού, καθάρισε εντελώς και απομάκρυνε όλα τα κλαδιά ώστε την επόμενη μέρα όλα να είναι σε τάξη.
Και είναι καλό να τα γράφουμε και αυτά και όχι μόνος τις γκρίνιες, άλλωστε έχουμε σαν χρέος να αναφερόμαστε σε γεγονότα πραγματικά και οφείλουμε να το αναγνωρίσουμε αυτό στην συγκεκριμένη υπηρεσία της Δημοτικής μας αρχής.

ΘΑΝΟΣ Κ.
 
e-fonien.blogspot.gr
 
Σχόλιο Ιστολογίου: Το δέντρο έπεσε και φυσικά κανένας σώφρον άνθρωπος δεν μπορεί να κατηγορήσει καμία Δημοτική Αρχή για αυτό.
Ομως με την ευκαιρία που γλιτώσαμε ανθρώπινα θύματα εκεί , μήπως πρέπει να ξαναδούμε άμεσα την κατάσταση του δέντρου στην οδό Ρούσου Κουνδούρου αποφεύγοντας ανόητες αγκιλώσεις ;
Αν εκεί συμβεί κάτι ή αν είχαμε θύμα στην πτώση του δέντρου στην είσοδο της πόλης , σήμερα όλα θα ήταν πολύ διαφορετικά και εκεί οι καθαρές κουβέντες θα ήταν προς άλλη κατεύθυνση.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India