Δήμος Αγίου Νικολάου Κρήτης

Η επιστροφή ...

dsinergasia@gmail.com

Σελίδες

Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

Τελικά, το μέγεθος μετράει;;! (και για ποιο μέγεθος ακριβώς μιλάμε;) ... απο τον κ. Φώτη Κοκοτό


Συζητάμε για την κυβέρνηση των 40-και-κάτι-ψιλά ανθυφυπουργών του "αποφασίζομεν-και-διατάζομεν" κ.Α.Σαμαρά; Και μετράμε το μέγεθος; Λάθος κοιτάμε... Διαβάστε παρακάτω:

... Πέραν αυτών των λίγο-πολύ-40 ατόμων, θα έχουν να φροντίσουν και για 78-πάρε-δώσε Γενικούς και Ειδικούς Γραμματείες, καθώς και με-απόλυτη-διαφάνεια περίπου 1200 (Πόοοοσους;;!!) Συμβούλους, και να "στελεχωθούν" οι σχεδόν 150 Γενικές Διευθύνσεις, οι κοντά 900 "απλές" Διευθύνσεις, και τα... 3720-πάνω-κάτω Τμήματα του Ελληνικού Δημοσίου (μας), τα το χαιρόμαστε.

Πρόκειται για ένα τέρας γραφειοκρατίας που ρουφάει τους κόπους και τους μόχθους των εργαζόμενων πολιτών ώστε να μπορεί να μοιράζει η ίδια γνωστή κομματοκρατία τα προνόμια της μονιμότητας και της εξασφαλισμένης περίθαλψης στα "δικά-της-παιδιά".

Ασχολείστε ακόμη με τα ονόματα των "πρωτοκλασάτων";; Αυτοί είναι απλώς ένα προπέτασμα που αποκρύπτει τους από πίσω, τους αφανείς, τα τρωκτικά που μπαίνουν από την πίσω πόρτα για να αλώσουν τον "δημόσιο κορβανά" (= "τα λεφτά μας").

Οπότε, όσοι θέλετε (ακόμα) πολύ κράτος, ετοιμαστείτε να βάλετε και ΠΟΛΥ βαθιά το χέρι στην τσέπη...


Πηγή: www.cna.gr

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India