Δήμος Αγίου Νικολάου Κρήτης

Η επιστροφή ...

dsinergasia@gmail.com

Σελίδες

Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

Περί πολιτικής γυρολογίας... απο τον φίλο μας το Γιώργο Μανουσάκη (ξανά !!!)


Δύο φορές ζήτησε την ψήφο των δημοτών του Αγ. Νικολάου με μία παράταξη, εξελέγη δημοτικός σύμβουλος και στη συνέχεια στράφηκε εναντίον της δημοτικής του παράταξης και μεταπήδησε και κατέβηκε με άλλη στις επόμενες δημοτικές εκλογές.

Δεν το έκανε μία φορά, το έκανε δύο. 

Το 1998 κατέβηκε και εξελέγη με την παράταξη του Α. Ζερβού και μετά στράφηκε εναντίον της και στις επόμενες εκλογές του 2002 κατέβηκε ως αντίπαλος με την παράταξη του Γ. Λουκαράκη.

Το 2006 κατέβηκε και εξελέγη με την παράταξη του Δ. Κουνενάκη και λίγο πριν το τέλος της τετραετίας (ενώ ήταν ακόμη αντιδήμαρχος) στράφηκε εναντίον της και κατέβηκε ως αντίπαλος με τη δική του παράταξη, τη Δημοτική Συνεργασία στις εκλογές του 2010.

Και παρά τα παραπάνω, απευθύνει σε άλλους κατηγορίες περί πολιτικής γυρολογίας ο Π. Καρατσής, αυτός που δύο φορές στράφηκε εναντίον της παράταξης με την οποία εξελέγη και μεταπήδησε σε άλλη!
merambelonews.blogspot.gr

Σχόλιο Ιστολογίου: Ο φίλος Μανουσάκης Γιώργος , ο άνθρωπος που διαρκώς υποστηρίζει ότι δεν έχει προσωπικό μίσος προς τον κ. Καρατσή , επιμένει να μην δημοσιεύει στο blog που διαχειρίζεται , καμία απο τις τόσες απαντήσεις μας. Αραγε τι σχέση μπορεί να έχει η συμπεριφορά μου με καθεστώτα απολυταρχικά ; Αχα ... ξεχάσαμε ότι τώρα έχει αλλάξει στρατόπεδο. Δεν τον προλαβαίνουμε ... και εμείς δεν ομιλούμε για αλλαγή δημοτικής ομάδος , ομιλούμε για αλλαγή πολιτικών πεποιθήσεων , αν ποτέ υπήρξαν. Γνωρίζουμε βέβαι πολύ καλά και το γνωρίζουν και όλοι οι Δημότες ότι ο κ. Καρατσής όπου και αν συμμετείχε ποτέ δεν αρνήθηκε τον κομματικό φορέα στον οποίο ανήκε , ανήκει και μάλλον θα εξακολουθήσει να ανήκει. Βλέπεις ο στρουθοκαμηλισμός δεν είναι χαρακτηριστικό του.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India